Category: Keshilla Mjekësore

Këshilla të çuditshme shëndetësore por të vërteta

Këshilla të çuditshme shëndetësore por të vërteta

Shumë metoda për të përmirësuar shëndetin tuaj janë mjaft të thjeshta: të humbni peshë, hani më pak dhe të ushtroni më shumë; për të rritur energjinë tuaj, bëni më shumë gjumë; për të parandaluar dehidratim, pini më shumë ujë. 12 këshilla e mëposhtme vërtetë funksionojnë, […]

Kjo recetë ka shumë efekte pozitive për të prekurit nga kanceri

Kjo recetë ka shumë efekte pozitive për të prekurit nga kanceri

Find the recipe that follows has had many positive effects for those suffering from cancer , but also other diseases . The ingredients are 400 grams of wheat , 400 grams of walnuts , 15 cloves of garlic , 15 lemons and 1 kg of […]

Receta antike që shëron pothuajse secilën sëmundje

Receta antike që shëron pothuajse secilën sëmundje

Recipes based in Boca blueberries and spruce, immersed in wine, in fact, it is the blueberry wine. The medicine applied to those who suffer from improper circulation of blood, headaches and dizziness, as well as other diseases, but is also effective in the memory, Ingredients: […]

Dhjetë fuqi të uthullës

Dhjetë fuqi të uthullës

Nga ndikimi në humbje të peshës, zbardhja e dhëmbëve e deri te ndalja e problemeve  të stomakut, uthulla thjesht ka fuqi të madhe shëruese për të cilën as që keni ëndërruar ndonjëherë. 1.    Ndikon në humbje të peshës – Shkencëtarët japonezë në një studim të […]

Bimën mesdhetare që nuk guxojmë ta harrojmë

Bimën mesdhetare që nuk guxojmë ta harrojmë

Origano në mjekësi është përdorur edhe në kohët antike, kur me gjethen e saj ishin shëruar plagët në lëkurë, si dhe i kishte zbutur dhimbjet në muskuj. Në mjekësinë tradicionale përdoret nga shërimi i astmës, ngërçeve, diarresë dhe tretjes së ushqimit. Edhe sot e kësaj […]

Konsumoni dardhë, forcon zemrën

Konsumoni dardhë, forcon zemrën

Konsumoni dardha, forcon zemrën, kurse farat e saj ndihmojnë te sëmundjet e lukthit dhe te mëlçisë. Ky fryt etjen si dhe ndalon vjelljen. Dardhën e ëmbël, Homeri ne veprën e tij “Odiseja” e ka quajtur si dhuratë të zotit, ndërsa në tryezën e Luigjit te […]

20 ushqimet per te mundur diabetin

20 ushqimet per te mundur diabetin

Cfare konsumoni mund tju ndihmoje të kontrolloni dhe luftoni diabetin. Sa herë që shtyn karrocën e blerjes në supermarket, aty ju gjithashtu merrni vendim që shkon përtej asaj se a do të hash mish viçi apo diçka tjetër për dark. Në fakt mundemi lirisht të […]

Pasojat e pazakonshme të ushqimit

Pasojat e pazakonshme të ushqimit

Fusim në trup aq gjëra të ndryshme, sa që nëse sëmuremi është gati e pamundshme të gjejmë se çka e ka shkaktuar sëmundjen. Dhe çka nëse ju themi që diarrenë e keni fituar jo për shkak të restorantit indian në të cilin ushqimi ka pasur […]