Category: Këshilla për dietë

Largoni 6 kg për 10 ditë dieta me jogurt

Largoni 6 kg për 10 ditë dieta me jogurt

Jogurti është ushqim shumë i përdorshëm dhe i dobishëm, i cili normalizon aktivitetet e organeve për tretje, përmirëson sistemin imun, ndihmon në hedhjen jashtë të helmeve dhe nxit punën e shpejtë të metabolizmit. Me ndihmën e dietës me jogurt mund të hiqni 5 deri 6 […]

Si të shmangni shtimin e peshës gjatë dimrit

Si të shmangni shtimin e peshës gjatë dimrit

Gjatë dimrit kalojmë më shumë kohë brenda, lëvizim më pak dhe hamë më shumë – prandaj është normale se mund t’i shtojmë disa kile përgjatë muajve të dimrit. Sidoqoftë, mirëmbajtja e peshës normale dhe shprehive të shëndetshme përgjatë dimrit jo vetëm se është e rëndësishme […]

Mëngjesi ideal për një ditë më energji

Mëngjesi ideal për një ditë më energji

Ekspertët thonë se është vakti më i rëndësishëm i ditës dhe ajo çfarë konsumoni në mëngjes transformon totalisht produktivitetin. Sipas dr. William Cole është një vakt i veçantë mëngjesi që ju siguron të jeni produktiv gjithë ditën. Që të përfitoni më shumë nga orët tuaja […]

Gjashtë mënyra për të humbur peshë

Gjashtë mënyra për të humbur peshë

Mbipesha është një nga problemet që te njeriu shkaktojnë sëmundje të ndryshme. Health.com shkruan për gjashtë mënyrat më të lehta për të humbur peshë, transmeton Koha.net. 1.Një pjatë supë – Sipas mjekëve një pjatë supë si para-gjellë mund të pakësojë kaloritë deri në 20 për […]