Category: Appetizer

Omlet klasik Francez

Omlet klasik Francez

How Legendary French Chef Jacques Pépin Makes A Perfect Omelette Make a perfect omelette, right now! Did you make it? Share a picture in the comments below 🙂 // Directions: http://bzfd.it/1P8Pcfh Posted by BuzzFeed Food on Sunday, January 17, 2016

Djath furre pikant – Penne me pana
Sallatë me pulë të grirë
Antipastë me përshutë
Sallatë kapreze me mocarela Piacersi dhe Filetë pule Amadori
Salatë rukula
Supë brokoli dhe Spec i mbushur me fruta deti
Këpurdha të freskëta mali nga skara / Matajata Pasta
Sallatë lakmone
Buke te Skuqura me Veze me Spinaq