Category: American Recipes

RECETA: Darkë për Shën Valentin, për dy persona!

RECETA: Darkë për Shën Valentin, për dy persona!

Valentine’s Day Dinner for Two. // http://bzfd.it/1mxnewl Posted by BuzzFeed Food on Friday, February 12, 2016

Tortë prej çokollate me vetëm 2 përbërës…(Video)

Tortë prej çokollate me vetëm 2 përbërës…(Video)

Ju duhen vetëm 165g çokollatë 3 vezë, dhe si t’a pregadisni torten? Shikoni videon dhe ju tredon udhëzimet..  

Mascarpone Mashed
Roast Chicken
Grilled Beef Kebabs
Macaroni Salad
Cheesecake
Last Minute Appetizer
Crisp Wonton Chips
Chicken Marsala